İzmir Havaalanı Gümüldür Transfer

 İzmir havaalanından Gümüldür'e Vip transferler


İzmir havaalanı Gümüldür transfer hizmet sayfamıza hoş geldiniz. Sizi doğrudan Gümüldür'e götürmek için özel aracınızı önceden ayırtın, her şey dahil fiyatlandırmamız şu anlama gelir:

    Deneyimli ve tam ehliyetli şoförler - Bagajınıza yardımcı olacak ve Gümüldür ve çevresi için faydalı seyahat tavsiyeleri verecek profesyonel sürücüler.
    Karşılama Hizmeti - Şoförünüz, İzmir havalimanına vardığınızda, adınızın yazılı olduğu bir tabela ile sizi Gümüldür'e güvenle götürmek için sizi karşılamayı bekliyor olacak.
    Sürücü bekleme süreleri - Uçağınız İzmir havalimanına indiği andan itibaren bir saatlik sürücü bekleme süresi transferinize dahildir.
    Uçuş izleme - Sürücü, gecikmeleri belirlemek ve Gümüldür'deki alma ve bırakma saatinizde gereken değişiklikleri hesaplamak için uçuş varışınızı izleyecektir.
    Rezervasyon onayı - Gümüldür transferiniz için gerekli tüm bilgileri içerir.

 İzmir Gümüldür transferiniz için 9 yolcu kapasiteli özel minivanlar

Tatilde geçirdiğiniz değerli zamanı en iyi şekilde değerlendirin ve İzmir Havaalanı Transfer şirketi ile havalimanı karşılama/bırakma için ön rezervasyon yaptırarak Gümüldür'deki otelinize hızlı ve konforlu bir şekilde varın. Fiyat 45 Euro 'dan başlıyor ve özel bir minivan ile Gümüldür'e gitmek bir saat (9 yolcu) sürüyor.

 16 yolcuya kadar İzmir Havaalanı Gümüldür özel transferleri

Kalabalık gruplar için sizi İzmir havaalanı Gümüldür transfer hizmeti için en iyi seçenek olan özel minibüslerimizi önceden ayırtın; maliyeti 75 Euro'dan başlar ve bir saat sürer.

 İzmir havalimanından (ADB) Gümüldür'e nasıl gidilir?

İzmir havalimanından Gümüldür'e seyahat etmenin en kolay yolu Türkiye'deki güvenilir tatil transferlerimizdir. Havaalanı ile Gümüldür arasındaki mesafe 40-60 km'dir, bu nedenle bir saatten kısa sürede otelinize veya özel konutunuza güvenli bir şekilde varırsınız. Tatilinize en iyi şekilde başlayın; Uzun, havasız havaalanı kuyruklarından ve yerel sürücülerle 'en iyi fiyat' için yabancı dilde pazarlık yapma ihtiyacından kaçının. Bizimle Gümüldür havaalanı transferleriniz için bugün ön rezervasyon yapın ve en iyi fiyat ve hizmeti aldığınızı bilerek rahatlayın.

 Gümüldür'de Ne Yapılır?

Türkiye'nin Ege kıyısında yer alan Gümüldür, güzel bir sahil kasabası ve mükemmel bir tatil beldesidir. Ekim ve Kasım aylarında zirve yapan ve gelirin çoğunu yerel halka getiren Satsumaları ile ünlüdür. Plajın hemen yanında yer alan eğlence dolu Club Yalı Castle Aquapark mükemmel olanaklara sahiptir; havuz ve kaydırak seçenekleri, oturmak, güneşlenmek ve atmosferi içinize çekmek için oda. Mavi bayraklı plajlara sahip yedi kilometrelik sahil şeridine sahip tatil beldesi, yakınlardaki diğer plajlar Ürkmez ve Doğanbey'dir. Doğayla iç içe birkaç saat geçirmek için keyifli bir yol olan Kuşadası'na günübirlik bir gezi yapın.

Yakındaki tatil yerleri


    Özdere
    Kuşadası
    Sığacık
    Seferihisar
    Alaçatı
    Çeşme

Yorumlar