İzmir Havaalanı Özdere Transfer

 

İzmir havalimanından Özdere'ye vip transfer

 İzmir havaalanı Özdere transfer hizmetimiz ile sizi doğrudan Özdere'ye götürmek için özel aracınızı önceden ayırtın, her şey dahil fiyatlandırmamız şu anlama gelir:

    Deneyimli ve tam ehliyetli şoförler - Bagajınıza yardımcı olacak ve Özdere ve çevresi için faydalı seyahat tavsiyeleri verecek profesyonel sürücüler.
    Karşılama Hizmeti - Şoförünüz, varışınızda adınızı gösteren bir tabela ile sizi güvenli bir şekilde Özdere'ye götürmek için sizi karşılamayı bekliyor olacak.
    Sürücü bekleme süreleri - Bu, uçuşunuzun İzmir havalimanına indiği andan itibaren bir saatlik sürücü bekleme süresini içerir.
    Uçuş izleme - Sürücü, gecikmeleri belirlemek ve Özdere'de alma ve bırakma saatinizde yapılması gereken değişiklikleri hesaplamak için uçuş varışınızı izleyecektir.
    Rezervasyon onayı - Özdere transferiniz için gerekli tüm bilgileri içerir.

Özdere transfer için 9 yolcu kapasiteli özel araç

İzmir Havaalanı Transfer şirketi ile havalimanı karşılama/bırakma için ön rezervasyon yaptırarak yurtdışındaki değerli zamanınızı en iyi şekilde değerlendirin ve Özdere'deki otelinize hızlı ve konforlu bir şekilde ulaşın. Fiyat 40 Euro 'dan başlıyor ve bir saat (9 yolcu) sürüyor, bu nedenle dolu olduğunda kişi başı 5 Euro kadar düşük bir maliyet. Özdere transfer için bugün rezervasyon yapın ve tatilinizin keyfini daha erken çıkarmaya başlayın.

16 yolcu için özel Özdere transferleri

Daha da büyük bir grupla seyahat ediyorsanız, özel minibüslerimiz 75 Euro gibi düşük bir maliyeti olan ve sadece altmış dakika süren en iyi seçenektir.

İzmir havalimanından (ADB) Özdere'ye nasıl gidilir?

İzmir havalimanından Özdere'ye ulaşmanın en kolay yolu, Türkiye'deki hızlı ve verimli tatil transferlerimizdir. Havaalanı ile Özdere arası 50-60 km'dir, bu nedenle bir saatten kısa bir sürede otelinize veya özel konutunuza güvenle teslim edileceksiniz. Tatilinize en iyi şekilde başlayın; Uzun, havasız havalimanı kuyruklarında beklemek ya da 'en iyi fiyat' için yabancı dilde şoförlerle pazarlık yapmak yok. İzmir Havaalanı transfer şirketimiz ile İzmir havalimanı Özdere transferiniz için bugün ön rezervasyon yapın ve kontrol sizde olsun.

Özdere'de Ne Yapılır?

Türkiye'nin Ege kıyısında yer alan Özdere, güzel bir sahil kasabası ve mükemmel bir tatil yeridir. Her yaş ve seviyeye uygun harika bir çiftlik kulübü var; Eşsiz, unutulmaz bir deneyim için çevredeki kırsal alanın keyfini at sırtında çıkarın. Limana doğru yürüyüşe çıkın ve tekneleri görün ya da yakınlardaki tenha koylara ve şnorkelli yüzme noktalarına bir tekne turu yapın. Hatta gemiyle Yunanistan'a geçebilir ve butikler ve kafelerle dolu merkezi bir meydanı olan şirin Samos kasabasına günübirlik bir gezi yapabilirsiniz.

Özdere plajı, sığ suları ve temiz kumu ile çocuklar için uygun büyüklükte ve harika. Yakındaki bir diğer plaj ise nispeten küçük ama temiz ve yüzmek ve güneşlenmek için keyifli olan Çukuraltı halk plajı. Özdere, geceleri nispeten sessiz olabileceğinden çocuklu aileler için uygundur. Daha fazla gece hayatı için, barları ve canlı müzik mekanları bulunan Kuşadası'na yarım saatlik bir gezi yapın. Kasabanın merkezinde, iyi bir yiyecek seçiminin yanı sıra çanak çömlek ve el işi ürünler satan bir Cumartesi pazarı var. Sahil ve ana yol boyunca birkaç samimi, aile tarafından işletilen restoran vardır; asma yaprağı sarması ve taze yakalanmış deniz ürünleri gibi leziz yöresel yemekleri deneyin.

Yakındaki tatil köyleri

    Gümüldür
    Seferihisar
    Alaçatı
    Kuşadası
    Foça

Yorumlar