İzmir Havaalanı Sığacık Transfer

 

İzmir Havaalanı Sığacık Vip Transfer


İzmir havaalanı Sığacık transfer, havalimanından konaklama yerinize ulaşmanın en verimli ve stressiz yolu. Sığacık'a özel transferinizi bizimle önceden rezerve ettiğinizde, şoförünüz adınızın yazılı olduğu bir tabela ile havaalanında olacak. Şoförlerimiz güler yüzlü, profesyonel ve bölgenin yerlisidir, bu nedenle faydalı tavsiyeler ve tatil önerileri sunmaktan mutluluk duyarlar. Bagajınıza yardımcı oluyorlar ve hatta uçuşunuz ertelenirse karşılama saatinizi ayarlıyorlar. Sadece 60 dakikalık bir transfer süresi ile havaalanından doğrudan konaklama yerinize şık bir şekilde ulaşın. Dört kişilik bir araç için fiyatlarımız ekonomiktir. Havalimanı kuyruklarından kaçının ve İzmir Havaalanı Transfer ile özel transferiniz için bugün ön rezervasyon yaparak karşılama hizmetimizden yararlanın.

İzmir Sığacık Vip Mercedes Vito Transferi

Kalabalık bir grupla seyahat ediyorsanız İzmir Sığacık Vip Mercedes Vito transferlerimiz mükemmel bir çözümdür; 9 yolcu kapasitelidir, maliyeti çok uygundur ve transfer süresi 60 dakikadır. Karşılama ve selamlama hizmetimiz, sürücünüzün adınızın yazılı olduğu bir tabela tutarak varışlarda olacağı anlamına gelir. Siz ve partiniz, tatilinize kolaylıkla başlamak için doğrudan konaklama yerinize yönlendirileceksiniz. Gizli maliyetler veya uzun havaalanı kuyrukları yok, sadece güvenilir havaalanı transferleri.

İzmir Havalimanı'ndan (ADB) Sığacık'a nasıl gidilir?

Sığacık, İzmir Havalimanı'nın (İzmir Adnan Menderes Havalimanı) yaklaşık 60 km güneybatısındadır ve transfer süresi bir saattir. Seyahat etmenin en verimli ve sorunsuz yolu İzmir Havalimanı'ndan Sığacık'a özel transferlerimizdir.

İzmir Havaalanı transfer şirketi, İzmir Havalimanı'ndan Sığacık'a her bütçeye uygun geniş ulaşım seçenekleri sunmaktadır.

Sığacık'ta Ne Yapılır?

Sığacık, Türkiye'nin güney kıyısında, İzmir ilinde yer alan, eski surları olan güzel, huzurlu bir liman kasabasıdır. Tatil beldesi, satılık her türlü el yapımı eşyanın bulunduğu harika bir dizi butik mağazaya ev sahipliği yapmaktadır. Eski kalede, hayranlık uyandıran ve satın alınabilecek renkli, eklektik bir ürün karışımıyla popüler bir Pazar pazarı vardır. Limanda çok çeşitli balık restoranları ve şehrin çevresinde sıralanmış diğerleri vardır.

Tertemiz Teos Marina, dünyada Mavi Bayrak sertifikasına sahip 14 marinadan biridir. Limanda bulunan ve yerel olarak Sığacık Kalesi olarak bilinen Sığacık Kalesi'ne gizli merdivenleri tırmanın. Üçgen yapı, Teos antik kentinden kalma taşlar kullanılarak inşa edilmiştir ve bu döneme ait yazılar duvarlarda hala görülmektedir.

Seferihisar bölgesinde 9'u halka açık toplam 11 Mavi Bayraklı plaj bulunmaktadır. Akkum, her zamanki imkanları, temiz, sakin suları ve doğal gölge için arkadaki ağaçları ile çocuklar için iyi bir plajdır. Mukka plajı çok daha küçüktür ve kalabalıklaşabilir ve bu nedenle oldukça hareketlidir. Sığacık'ın 2 km güneyinde, çok daha basit olan ve neredeyse hiç tesisi olmayan, bu nedenle aileler için pek uygun olmayan Ekmeksiz plajı bulunmaktadır.

Seferihisar Değirmeni, yüksek konumu ve etkileyici manzarasıyla görülmeye değer tarihi bir simge yapıdır.

Popüler günlük tekne turlarından birini deneyimleyin ve bu muhteşem sahil şeridindeki birçok güzel koy keşfedin; Aktaşlı, Azmak, Çamağız, Papaz Boğazı ve Taş Ada.

Yakındaki tatil beldeleri


    Seferihisar
    Kuşadası
    Alaçatı
    Çeşme

Sığacık transfer sıkça sorulan sorular

Ya uçuşum ertelenirse?

Tüm özel transferlerde uçuş izlenecek ve sürücülerimiz sizi havaalanında karşılandığından emin olmak için karşılama saatlerini ayarlayacaktır.

Bagaj hakkı nedir?

Yolcuların her biri standart bir bavul artı el bagajı getirebilir, ek bagaj gereksinimleri için +90 553 266 94 94 numaralı telefondan müşteri hizmetleri ekibimizle iletişime geçin.

Yorumlar

Popüler Havaalanı Transfer Bölgeleri

İzmir Havaalanı Davutlar Transfer

İzmir Havaalanı Çeşme Transfer

İzmir Havaalanı Alaçatı Transfer

İzmir Havaalanı Didim Transfer